top of page

Hvem er jeg?

Drømmen om at blive journalist har jeg haft længe. Mine forældre har fortalt mig, at da jeg var tre år, tog jeg skjorte, briller og slips på, og legede nyhedsvært og reporter foran skærmen, mens TV-Avisen kørte.
Næsten 20 år senere var det tid til at søge uddannelse. Valget var ret nemt, og drømmen kom tættere på, da jeg i 2020 blev optaget på journaliststudiet på Syddansk Universitet. Mit navn er Wassim Rechka, og jeg er 25 år gammel.


Nu er det tid til at søge praktik. Jeg søger en praktikplads, hvor jeg kan dygtiggøre mig selv journalistisk, og hvor jeg samtidig kan give noget tilbage til praktikpladsen
Jeg vil beskrive mig selv som værende alsidig og har en bred vifte af interesser. Ret hurtigt i uddannelsesforløbet fandt jeg ud af, at nyheder og reportager er noget, jeg godt kan lide at arbejde med. Det er vigtigt for mig at blive klogere på, hvad der sker i verden. Det drejer sig både om sport, samfund, politik og udland, og det er blot nogle af de ting jeg interesserer mig for.

Jeg har altid haft en forkærlighed for video og interview, da jeg mener, at visuelle billeder gør historier mere levende. Nu vil jeg at bruge de journalistiske værktøjer, jeg har lært på studiet, i praksis.

Jeg har gåpåmod, drive og energi; egenskaber jeg vurderer er vigtige at have som journalistpraktikant. Derfor er jeg ikke bange for at springe ud i miljøer udenfor min komfortzone, også selvom jeg kan risikere at fejle. Jeg lærer af mine fejl og giver ikke op, før jeg har den rigtig gode historie. Derfor tænker jeg, at vi skal være et match.

IMG_1596 3.HEIC
bottom of page