top of page

Hvem er jeg?

Mit navn er Wassim Rechka og jeg er 24 år gammel. Drømmen om at blive journalist, har næsten altid været en del af mig. Det kan mine forældre nikke genkendende til, gennem anekdoter om dengang jeg i en alder af 3, iført min fars blazer, slips og briller, imiterede nyhedsværter og reportere. Journalistaspirationen har jeg altid haft i mig, og drømmen om at blive journalist kom jeg et skridt tættere på, da jeg i 2020 blev optaget på journaliststudiet på Syddansk Universitet. 

Nu efter to år på universitet, kan jeg konkludere, at jeg er blevet en smule klogere på hvad det vil sige at være journalist. Men jeg har stadig meget at lære endnu. Det vil jeg gerne, som journalistpraktikant hos jer. 
Jeg søger en praktikplads, hvor jeg kan dygtiggøre mig i at bringe folks fortællinger til et helt nyt stadie. Jeg lever og tror på, at alle mennesker har en historie at fortælle, samt at de alle er vigtige. Om det er prins Joachim, der kort fortæller om hvor problematisk det er at fratage sine børn de royale titler, eller om det er Brian, der med en fortid som rocker, har vendt sit liv med 180 grader, og fortæller om sit arbejde på at holde unge væk fra det kriminelle miljø, ser jeg værdien i begge historier.
Jeg ser frem til en praktiktid, hvor jeg kan udfolde mig, arbejde hårdt, blive udfordret og fejle. Sidstnævnte er ikke ligefrem målet, men selv de bedste kan fejle. Der er det vigtigt at man tager ansvar og rejser op igen. Jeg ser ligeledes frem til mødet med alle slags mennesker, bruge nysgerrigheden til at spørge løs, og formidle historien i alle formater, så borgerne i samfundet kan blive oplyst.

IMG_1596 3.HEIC
bottom of page